Waarom Pre-Art

Waarom Pre-Art

Samenwerking

Bij Pre-Art is samenwerking tussen ons team en de opdrachtgever van hoog belang en u wordt bij alles betrokken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Naast periodieke afspraken zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar om zo goed mogelijk uw wensen waar te maken.

Uw doel, uw wens

Samen met u verwezenlijken wij uw doelen en wensen. Wilt u of uw organisatie meer laten zien aan de wereld? Wilt u meer in contact komen met uw klanten? Of wilt u een gespecialiseerde oplossingen hebben intern in uw organisatie? Samen wordt er gewerkt aan de beste oplossing.

Voor iedereen

Bij ons kunt u terecht voor al uw wensen. Wij maken van kleine promotie websites tot uitgebreide projecten voor een hele organisatie. Wij zijn ook beschikbaar als u alleen advies wilt hebben of een update/reparatie voor uw website wilt hebben. Kortom: iedereen is welkom.

Nu en daarna verder

Bij Pre-Art maken wij projecten zoals u dat wilt. Wilt u eenmalig een project bouwen of juist voor een langere periode geholpen worden? Samen maken wij het beste plan van aanpak en bekijken hoe u het best geholpen kan worden.

Een kleine geschiedenis

Een kleine geschiedenis

Pre-Art creëert al sinds 2007 van klein tot grote websites. Hierdoor heeft Pre-Art al veel ervaring in het maken van nieuwe websites, aanpassen van bestaande websites, het adviseren over verscheidende onderwerpen en het ontwerpen van logo’s en andere illustraties. Door simpelweg plezier te hebben in het coderen en ontwerpen wordt alles geperfectioneerd tot in de laatste puntjes en is er nooit genoegen genomen met iets anders dan het beste. Er is altijd en zal altijd gewerkt worden met het oog op kwaliteit waardoor een website of applicatie alles is wat u wenst.

Tijdslijn

Tijdslijn

2007

Het begin
Het begin van alles. De eerste officiële opdracht en een bijzondere webdesign en codeer reis is begonnen.

2011

Pre-Art wordt Pre-Art
De naam Pre-Art webdesign wordt geregistreerd! Vanaf nu kent iedereen ons onder de naam: Pre-Art Webdesign.

2012

De uitbreiding
Pre-Art wordt groter en begint in samenwerking met designers naast het coderen van websites ook aan het maken van alle illustraties en huisstijlen.

Nu

Steeds verder
We gaan verder en vergaren steeds meer kennis en ervaring. De ambitie wordt alsmaar groter en Pre-Art blijft groeien! Onze opdrachtgevers zijn blij met het werk van Pre-Art en wij zijn nog lang niet klaar met het blij maken van nieuwe klanten.