Mogelijkheden

Mogelijkheden

Pre-Art maakt alles van een kleine portfolio website tot complexe bedrijfsplatformen en alles wat daarbij hoort. Wij bieden een groot scala mogelijkheden aan om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen. Hieronder ziet u een aantal hoofd onderwerpen:

Content Management System (CMS)

Wij bouwen websites op basis van een al bestaande CMS of een onafhankelijke / gepersonaliseerde CMS. Hiermee kunt u zelf gemakkelijk uw website onderhouden en aanpassen. Afhankelijk van uw wensen wordt er samen besproken wat de beste CMS is voor uw website.

Volledig op maat gemaakt

Als er geen CMS gewenst is, dan kunt u kiezen voor een volledig op maakt gemaakte website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: websites die te specifiek zijn om op basis van een CMS te maken, websites die niet vaak geüpdate worden, eenvoudige presentatie websites, etc. In overleg met u wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing is voor uw wensen.

Plugins voor CMS

Wij kunnen u helpen met het opzetten en gebruiken van al bestaande plugins voor uw CMS of een nieuwe plugin kan gemaakt worden die volledig is afgestemd op uw wensen.

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Wij leveren voor elke website een succesvolle zoekmachine optimalisatie (ook genoemd SEO: Search Engine Optimization). Bij de SEO krijgt u onder andere: linkbuilding, technische analyse voor uw website, lokale of internationale optimalisatie en nog veel meer. Met een goede SEO is uw website sneller en beter te vinden voor zoekmachines. Hierdoor kunnen uw bezoekers u beter kunnen vinden en krijgt u meer gebruikers op uw website.

Huisstijl ontwerpen

Heeft u nog geen huisstijl voor uw bedrijf of website? Of wilt u een bestaande huisstijl aanpassen? Bij Pre-Art kunnen onze designers van visite kaartjes en briefpapier tot een volledig gevormde huisstijl voor uw website of bedrijf maken. U wordt van het begin tot het einde betrokken bij alle stappen: vanaf het begin van het ontwerpen tot de definitieve huisstijl.

Logo’s en illustraties

Wij ontwerpen logo’s en illustraties voor uw website en bedrijf. Samen met u kijken wij naar de beste mogelijkheden en ontwerpen voor uw logo’s en illustraties. Ook hier wordt u van het begin tot het einde betrokken bij alle stappen: vanaf het begin van het ontwerpen tot het definitieve uitvoering.

Aanpassen, update of repareren

Wij bieden de mogelijkheid aan om al bestaande websites aan te passen, updaten of te repareren. Afhankelijk hoe uw website werkt en in overleg met wat uw wensen zijn, wordt er gekeken wat de beste oplossingen zijn.

Adviseren

Mocht u een simpele vraag hebben of advies willen hebben over grote projecten, bij Pre-Art kunt u altijd terecht voor goed advies. Door onze jaren lange ervaring hebben wij veel (heel veel) kennis opgebouwd op het gebied van verschillende codeer talen, verscheidende CMS’en, webdesign, ontwerpen, web/logo/app ontwikkelen en nog veel meer. Voorafgaand het advies geven wordt er eerst duidelijk besproken wat de bijbehorende kosten zijn zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Staat er niet tussen de mogelijkheden hetgeen wat u zoekt? Neem dan contact op via het contact formulier of stuur een email naar: info@pre-art.com . Wij proberen u altijd graag te helpen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.