Webdesign en werkwijze

Webdesign en werkwijze

Alle websites die wij leven worden altijd gemaakt naar uw wensen. Samen met u wordt gekeken wat de beste oplossing en mogelijkhedenzijn om uw website te verwezenlijken. Hierbij wordt u betrokken bij elke stap van het begin tot het einde met de ontwikkeling van uw website. Tevens maken wij onze websites altijd standaard responisive voor alle apparaten en browsers zodat iedereen altijd uw website goed kan bereiken. Bij Pre-Art wordt elke website, van klein tot groot, altijd geleverd met de hoogste kwaliteit.

Werkwijzen

Werkwijzen

Stap 1

Stap 1: Inventarisatie

Er wordt begonnen met het inventariseren van uw wensen en doelen, en wordt er samen besproken wat alle mogelijkheden zijn voor uw ideale website. Aan de hand van de inventarisatie kunnen wij een zo precies mogelijke offerte opstellen.

Stap 2

Stap 2: Concepten

Na het goed keuren van de offerte worden er meerdere concepten gemaakt aan de hand van uw wensen. Hierin is veel ruimte voor aanpassingen en wordt er samen met u gekeken naar het beste concept voor uw website.

Stap 3

Stap 3: Design en inhoud

Na het goedkeuren van het concept worden alle technische vormgeving en designs uitgewerkt tot een concrete website. Nadat alle wensen verwezenlijkt zijn en het webdesign perfect is, wordt er samen met u gewerkt aan de inhoud van de pagina’s zodat een complete website gerealiseerd wordt.

Stap 4

Stap 4: Lancering en onderhoud

Nadat alles is goedgekeurd en de website compleet af is wordt deze gelanceerd. Met de lancering is uw website toegankelijk voor de buitenwereld en te zien voor uw bezoekers. U heeft altijd controle over uw volledige website en de inhoud hiervan. Mocht u alsnog vragen hebben of hulp nodig hebben met uw website, dan staan wij altijd beschikbaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

Betrokkenheid

Wij willen u graag zo veel mogelijk betrekken bij alle processen. U komt op deze manier nooit voor vervelende verassingen te staan en zo wordt uw ideale website het best gerealiseerd.

Hoge kwaliteit

Wij nemen geen genoegen met half werk. Alles bij Pre-Art wordt altijd met de hoogste kwaliteit geleverd. Ook na oplevering bent u bij ons altijd welkom met uw vragen of wensen.

Zelfstandigheid

Uw website wordt opgeleverd zodat u altijd zelfstandig uw website kan beheren. U wordt hierbij geïnformeerd hoe alles werkt zodat u zelf gelijk aan de slag kan gaan.

Vindbaar voor iedereen

Naast uw ideale website hoort ook een zo hoog mogelijke relevante bezoekers aantal. Wij zorgen dat uw website voor iedereen op de beste manier vindbaarheid is voor o.a. Google en andere zoekmachines.